Labrax- Shadvissen op zeebaars vanaf de kant – part 1

Labrax- Shadvissen op zeebaars vanaf de kant werd een aantal jaren geleden geproduceerd door Carl Greve, vanwege het feit dat er eigenlijk te weinig informatie beschikbaar was voor de beginnende zeebaarsvisser. In deze korte film passeren behoorlijk wat belangrijke weetjes over het zeebaarsvissen de revue en kan u als beginnend zeebaarsvisser uw vangsten in korte tijd vergroten. De fim is in tweeën gedeeld. Kijk ze allebei, want ze zijn zeker de moeite waard. Zie hiernaast deel 1

Labrax- Shadvissen op zeebaars vanaf de kant – part 2

Labrax- Shadvissen op zeebaars vanaf de kant werd een aantal jaren geleden geproduceerd door Carl Greve, vanwege het feit dat er eigenlijk te weinig informatie beschikbaar was voor de beginnende zeebaarsvisser. In deze korte film passeren behoorlijk wat belangrijke weetjes over het zeebaarsvissen de revue en kan u als beginnend zeebaarsvisser uw vangsten in korte tijd vergroten. De fim is in tweeën gedeeld. Kijk ze allebei, want ze zijn zeker de moeite waard. Zie hiernaast deel 2

Visblad TV – Snoeken met shads

Een leuke item over het vissen met shads op snoek. Carl Greve (Roofvissen in Nederland) is gevraagd door Robert de Wilt en Visblad T.V. om wat meer te vertellen over het vissen op snoek met shads. Interessant voor de beginnende visser. Waar loop je tegenaan als je wil gaan vissen met shads en welke keuzes kan je het beste maken. Uitleg, actie en duidelijkheid maken dit filmpje zeer de moeite waard om te bekijken.

Visblad TV – IFish Deel 1

Paul Worsteling gaat vissen met Roofvissen-Online. Aflevering 1, vissen met visgids Carl Greve en cameramannen Sytse & Ferdinand met als doel het vangen van snoek. Paul’s eerste snoek is er eentje die hij niet snel zal vergeten(!), maar oh wat was het leuk om te zien dat ook door de wol geverfde vissers blij kunnen zijn met een nieuwe vissoort. Hij is een grootheid in Australie, maar heel gewoon gebleven. Paul is echt heel sympatiek. Check het filmpje maar….

Visblad TV – IFish Deel 2

Paul Worsteling gaat vissen met Roofvissen-Online. Aflevering 2, vissen met visgids Juul Steijn van Fishing Amsterdam, en cameramannen Sytse & Ferdinand. Een onvergetelijke dag voor ons allemaal. Paul maakt zijn naam als visser, acteur en presentator waar, wanneer hij met groots gemak al deze dingen tegelijk doet, zonder enig probleem. Deze aflevering werd uitgezonden op het Australische Channel One op 31 juli 2011. Een onvergetelijk moment!

Visblad TV – Quintis heeft beet

Quintis heeft beet. Een nieuw (vis)programma in de dop? Zou kunnen! In dit geval werd ik uitgenodigd door Programma makers Sytse en Ferdinand om de rol als visgids in deze Pilot uitzending op mij te nemen. Bas Muijs, gast van Quintis kwam vissen op snoek, wat overigens lukte, al ging het niet heel erg makkelijk. Toch zagen we die dag genoeg actie, maar waarom bleven die vissen toch niet aan dat haakje hangen. Een heus kunststukje….