ROOFVISSEN-ONLINE
ROOFVISSEN
ROOFVISSEN-ONLINE

Quintis heeft beet. Een nieuw (vis)programma in de dop? Zou kunnen! In dit geval werd ik uitgenodigd door Programma makers Sytse en Ferdinand om de rol als visgids in deze Pilot uitzending op mij te nemen. Bas Muijs, gast van Quintis kwam vissen op snoek, wat overigens lukte, al ging het niet heel erg makkelijk. Toch zagen we die dag genoeg actie, maar waarom bleven die vissen toch niet aan dat haakje hangen. Een heus kunststukje....

Paul Worsteling gaat vissen met Roofvissen-Online. Aflevering 2, vissen met visgids Juul Steijn van Fishing Amsterdam, en cameramannen Sytse & Ferdinand. Een onvergetelijke dag voor ons allemaal. Paul maakt zijn naam als visser, acteur en presentator waar, wanneer hij met groots gemak al deze dingen tegelijk doet, zonder enig probleem. Deze aflevering werd uitgezonden op het Australische Channel One op 31 juli 2011. Een onvergetelijk moment!

Lang geleden was het dat Bertus Rozemeijer en ik op pad gingen om te gaan vissen. Toen wij elkaar weer eens tegenkwamen was een afspraak dan ook snel gemaakt. Samen met vismaat Ed ging ik op pad om een heerlijk dagje te gaan snoeken met de enige echte snoeken-koning van Nederland. Bertus is altijd in voor een lolletje en zodoende werd bertus gebombardeerd tot Brutus Rozemeijer, de broer van, wat een hoop lol met zich meebracht!

Paul Worsteling gaat vissen met Roofvissen-Online. Aflevering 1, vissen met visgids Carl Greve en cameramannen Sytse & Ferdinand met als doel het vangen van snoek. Paul’s eerste snoek is er eentje die hij niet snel zal vergeten(!), maar oh wat was het leuk om te zien dat ook door de wol geverfde vissers blij kunnen zijn met een nieuwe vissoort. Hij is een grootheid in Australie, maar heel gewoon gebleven. Paul is echt heel sympatiek. Check het filmpje maar....

Een nieuws item van RTV Rijnmond over het leegvissen van de waterweg door de beroepsvisserij. Al jaren hebben wij (de vissers rondom de waterweg) regelmatig last van netten die geplaatst worden op gebieden waar ook graag met de hengel gevist word. Hoe is het anno 2014 nog mogelijk dat de beroepsvisserij zonder enig quotum op hun dooie gemak het hele kanaal kan afzetten waardoor niet alleen de visser, maar ook vogels, zeehonden, beschermde vissoorten en niet te vergeten de beroeps scheepvaart in behoorlijke problemen kan geraken. Hopen dat dit filmpje een kleine bijdrage kan zijn om het probleem te verhelpen. Met dank aan RTV Rijnmond en Sportvisserij Nederland uiteraard.